Hogyan kereshetsz Te is sok pénzt ?

Itt megmutatom 2012. legszimpatikusabb pénzkeresési lehetőségét, amely mindenki számára megvalósítható, nem túl sok befektetéssel elindítható. Mielőtt belekezdenél, gondold végig mi az amit elszeretnél érni! Fogalmazd meg magadban mi a célod ! Két dolgot kövess: a saját álmaid és a valóban sikeres embereket. Ne feledd: a világot nem érdekli, hogy ki az aki a várva várt megoldást hozza! A fontos az, hogy a megoldás megérkezzen!

REGISZTRÁCIÓ

http://kmdholding.com/hul4znf

http://href.hu/x/hw3x

EMAIL

edik33333@gmail.com

MOTTÓ

Mindenkinek ugyanannyi ideje van egy nap. Az egyik különbség a szegények és a gazdagok között az idő felhasználásában rejlik.

Utolsó kommentek

Hasznos linkek

http://www.hirdethetszingyen.multiapro.com

Pénzkeresés 2013

remenyke 2013.05.27. 15:11

Pénz neked

01.) Segít a KMD az iWowWe-s csapatok építésében?

Mindenk KMD aktív tagnak segítünk a csapatépítésben, természetesen azoknak is, akik már korábban regisztráltak az iWowWe-ba. Fontos azonban tudnod, hogy csak és kizárólag a KMD struktúráját támogatjuk, más idegen lábakra sem most, sem a jövőben nem adunk támogatást! Saját tagjaink támogatása a legfontosabb, ezért csak a KMD tagoknak tudunk segíteni a csapatok építésében. Ahhoz, hogy komoly jövedelmet szerezz az iWowWe-ban, bizony Neked is dolgoznod kell! Mivel nekünk már nagyobb direkt számra nincs szükségünk, természetes, hogy az összes csapattagot leadjuk Nektek, a hálózat mélységébe. Ezt minden konferenciáinkon pontosan elmondjuk, hisz a KMD új stratégiája csak az indulásban tud segíteni Neked, minden további teendő már rajtad és a csapatodon fog múlni. Kérlek, hogy mindenképpen látogasd online webkonferenciáinkat, hisz pontosan értened kell Neked is, hogy hogyan épülnek fel a vezetői szintek, hogyan tudsz egyre többet és többet keresni. De az iWowWe pontos megértésében rengeteg letölthető prezentációval, bemutatóval is készülünk Neked, melyek itt, a Letölthető anyagok menüpontunkban közvetlenül is elérhetőek. Ezeket kérlek, mindenképpen nézd át!


02.) Várhatom-e, hogy az iWowWe-ban kapok én is új csapattagot?

Semmiképpen ne várj rá! Ugyanis az iWowWe-ban a feladatod egyszerű: ha teheted, az első 30 napban csatlakoztass a programhoz 2 új csapattagot (pl. a KMD-s hálózatodból, vagy ismerőst, barátot, családtagot, akiknek segíteni szeretnél plusz jövedelmet szerezni), így maximálisan kihasználhatod a kezdésben rejlő erőt. A második hónapban csak annyi a dolgod, hogy a saját csapattagjaidat megtanítod 2-2 újabb csapattag behozatalára. Ez üzlet és ez pénz - azaz jövedelem Neked! Semmiképpen ne várj arra, hogy majd mi dolgozunk helyetted. Lehetőséget és eszközt adunk az életedhez, de innentől kezdve már Neked kell tenned érte. Mi mindenben támogatni fogunk. Ha jársz az online konferenciáinkra pontosan tudod, hogy a hálózatépítés ereje és a valódi nagy jövedelem a csapatmunkában és a vezetői szintekben rejlik. Kérlek, ne ülj tétlenül a babérjaidon, dolgozz Te is az iWowWe-val, hisz a világ egyik legjobb és legerősebb jövedelemszerző rendszerét adjuk most a kezedbe!


03.) Mennyit kereshetek az iWowWe-val?

Menyi munkát és kitartást tudsz beletenni? Ha már csatlakoztál az iWowWe üzletéhez, és megkaptad a szponzorodtól az ID 500' Képzési Programot, akkor pontosan látod, hogy óriási lehetőség van számodra. Ha megfelelő akarattal és kitartással rendelkezel garantáljuk, hogy minden várakozásod fölött fogsz keresni ezzel a programmal.


04.) Már pár napja kértem meghívó linket, de még nem kaptam. Mikorra várhatom?

NNapokon belül megkapod! Senkit nem hagyunk ki, mindenkinek megküldjük a saját linkjét. Nagyon-nagyon sok linkkérés érkezik és ezeket a linkeket már kifejezetten az új program és stratégia keretében osztjuk ki. Kérlek, hogy nézd át figyelmesen a letölthető prezentációkat, és ismerkedj meg a vezetői szintekkel, hisz ebben lesz az igazán nagy lehetőséged!


05.) Hogyan kerülhet alám a KMD-s hálózatom egyik tagja, ha mi együtt szeretnénk továbbra is dolgozni?

Egyszerűen csak az iWowWe-s linkigénylés keretében (iwowwe@kmdholding.com) jelezze nekünk, hogy a Te csapatodba szeretne tartozni! Küldje el nekünk a Te WowWe-s azonosítódat is, és mi olyan linket fogunk neki kiajánlani, ami a Te csapatodba tartozik. Számunkra a legnagyszerűbb dolog ha azt látjuk, csapatok dolgoznak a KMD-ben, hisz ez lesz a közös sikerünk alapja! Dolgozzatok együtt akár minden MLM programunkban, építsétek közösen a saját hálózatotokat és pl. az iWowWe rendszerét, hisz ez benne a lényeg és ez garantálja majd számotokra a plusz jövedelmet is!


06.) Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot az iWowWe-ban a csapatommal, hogy elkezdjünk dolgozni?

Például videóemailen keresztül, de az iWowWe-ban láthatod a csapattagjaid email-címét is! Vedd fel velük a kapcsolatot, szólj nekik, hogy Te vagy a szponzoruk, építsétek közösen tovább a hálózatot. Legyél minden esetben önzetlen és segítsd a gyengébben haladókat, támogasd a munkájukat. Ha kell, hívd meg őket egy saját vagy általunk szervezett online webkonferenciára, hisz ha megérti minden egyes csapattagod, hogy mi a teendő, hegyeket fogtok tudni megmozgatni!


07.) Hogyan tudok behozni új csapattagokat az iWowWe-ba vagy a KMD-be?

Szerinted van olyan ember ma, aki nem szeretne pénzt keresni? Használd bátran Te is az ID 500' Képzési Programot, melyben minden választ megtalálsz! Beszélj nekik az üzletről és az indulásban rejlő lehetőségekről, a KMD támogatásáról. Mesélj nekik az online konferenciáinkról, hívd meg őket ide, hisz biztosan mondhatom, hogy 100% lesz a sikered! Online konferenciáinkon akár élőben is kérdezhetsz, így pontosan meg tudjuk Neked mondani, hogy mi szükséges akár egy következő vezetői szint eléréséhez (pl létszámban és teendőben egyaránt).


08.) Hogyan kaphatom meg én is az ID 500' Képzési Programot?

Ha már tagja vagy az iWowWe csapatunknak, akkor kérd közvetlenül a szponzorodtól, vagy csapatvezetőnktől, Elek Tamástól az iwowwe@kmdholding.com címen! Ebben a képzési programban részletes válaszokat találsz a "hogyan"-ra: kivel dolgozz és kivel ne, hogyan hívj meg és hogyan csatlakoztass üzlettársakat az iWowWe programjához, stb. Ebben az anyagban egyszerű és könnyen alkalmazható lépésekben viszünk végig az üzletépítés és a jövedelemszerzés minden fázisán, neked pusztán csak alkalmaznod kell az ebben leírtakat!

Címkék: pénz pénzkereset kmd

Szólj hozzá!